Over ons

The Herdmanager, the community for dairy profesionals!

The Herdmanager is de community voor professionele farm- en herdmanagers. Gelanceerd vanuit Wageningen in Nederland. In eerste instantie in de Nederlandse taal. Binnenkort volgen Engels en andere talen op TheHerdmanager.com.

The Herdmanager ontsluit informatie die relevant is voor herd- en farmmanagers in Europa en wereldwijd. Hierbij ligt de focus op management, duurzaamheid, innovatie en economie van grotere melkveebedrijven. Op specifieke onderwerpen brengt zij professionals met elkaar in contact. Daarnaast bundelt TheHerdmanager.nl vraag en aanbod van vacatures voor herdmanagers en vraag en aanbod van grotere melkveebedrijven in Europa en wereldwijd.

Communitymanager ir. Ad Merks.

Communitymanager ir. Ad Merks.

The Herdmanager start in een basisversie en heeft de ambitie om binnen twee jaar uit te groeien tot de grootste digitale ontmoetingsplaats van herdmanagers in Europa en hun stakeholders. Communitymanager is ir. Ad Merks. Hij heeft een ruime ervaring met managementfuncties in diervoeding, bemesting en automatisering en was nauw betrokken bij de lancering van andere digitale communities. The Herdmanager is een informatieproduct van AgriMedia Wageningen, multimediale uitgever van hoogwaardige vakinformatie in de veehouderij en landbouwtechniek.

Bent u herd manager en wilt u een bijdrage leveren; redactieraad, blogger, of heeft u interessant nieuws of informatieve filmpjes. Laat het ons weten en neem contact op via info@TheHerdmanager.nl.

Voor toeleveranciers van grotere melkveebedrijven en bedrijven met veel internationale kennis van grotere melkveebedrijven biedt TheHerdmanager.nl interessante mogelijkheden van bannering en partnerships. Founding-partners worden nadrukkelijk betrokken bij de verdere omwikkeling van TheHerdmanager.com. Wilt u meer weten neemt contact op met ons via info@TheHerdmanager.nl