CowVision Mobile werkt via de “cloud”

ipad-smartphone-CowVisionnEen mobiele internettoepassing die u de volledige vrijheid geeft in het registeren en opvragen van koegegevens: daginvoer met de meest voorkomende handelingen zoals tocht, inseminatie, controle dracht, droogzetten, geboorte etc. maar ook verloren oormerken bestellen en omnummeren. Opvragen van algemene informatie op koekaart maar ook vruchtbaarheid, nakomelingen, melk. Daarnaast is het mogelijk ziekten en behandelingen in te voeren en te werken met behandelplannen.

De cloud en CowVision

CowVision Mobile is de eerste stap in de melkveehouderij waarmee Agrovision inspeelt op de “cloud” ontwikkeling. Binnen de cloud (het werken via internet) beschik je altijd en overal over al je koegegevens. Je hoeft geen duur netwerk aan te leggen en je werkt zonder kabeltjes. Zo heb je de volledige vrijheid om wanneer en waar je dat wenst actuele gegevens in te zien en te wijzigen: in kantoor, in de stal, buiten, ’s avonds op de bank, onderweg naar een vergadering of tijdens je vakantie in Frankrijk, het maakt niet meer uit.

Alle handelingen!

Makkelijk en snel invoeren op smartphone of tablet:
Koekaart/Tocht-Inseminatie/ControleDracht/Droogzetten/Geboorte-Vruchtbaarheid/MelkZiekten/Behandelingen/Behandelplannen/Oormerken-bestellen/Verkoop.
Nieuw is ook: Krachtvoer aanpassen via mobiel of tablet. Heeft u de voercomputer/melkrobot gekoppeld aan Comru? Dan ontvangt u tevens een uitbreiding: Voerportaal. Hiermee kunt u op de smartphone of tablet handmatig het krachtvoeradvies aanpassen wanneer dit nodig is. Deze wordt automatisch verwerkt in de voercomputer of melkrobot. Ook vraagt u gemakkelijk het restvoer en melkgift attentie op met de smartphone of tablet.

CowVision Mobile bestellen

CowVision Mobile kent geen aanschafbedrag maar een jaarbedrag op basis van het gemiddelde aantal koeien. Dat houdt in dat op het moment van activatie tot aan het einde van het jaar u een bedrag betaalt over de resterende maanden. In 2015 staat het jaarbedrag op de jaarlijkse factuur.

Voor meer informatie: www.agrovision.com of hun helpdesk.