Hoe is Internet-organisatie Farmers4all ontstaan?

Hoe is www.Farmers4all.nl ontstaan?

HM rodeo op stier 343712_2282Farmers4all is opgericht door Richard Kimmann. Op 23 jarige leeftijd heeft hij het ouderlijk melkveebedrijf/akkerbouwbedrijf, dat hij in maatschap runde met zijn vader en broer na splitsing overgenomen. Op jonge leeftijd had Richard zodoende al een flinke hypotheek, daardoor was het nodig om scherp in te kopen. Dit scherpe inkopen beviel hem al vrij snel. De handel bleek hem in het bloed te zitten. Als 24 jarige werd begonnen met gezamenlijk voor familie en vrienden zaagsel/diesel en grondstoffen in te kopen. Dit ging door tot in 2004. Onder het melken ontstond het idee om het gezamenlijk inkopen wat groter aan te pakken, maar dan landelijk en via internet. Met internet had Richard op dat moment geen ervaring. Nog nooit een website bezocht en nog nooit een mail verzonden. Niets is onmogelijk zullen we maar zeggen. Zo is er amateuristisch begonnen aan de keukentafel met een simpele computer. Nu anno 2013 zitten er meer dan 2600 ondernemers in ons bestand en wat Richard betreft mag dat nog wel even doorgroeien.

Website met veel mogelijkheden

Met de nieuwe website kunnen, als de tijd daar rijp voor is, ook andere sectoren eenvoudig worden toegevoegd. Er zijn veel verbeteringen aangebracht zoals een zoekfunctie, bestelhistorie waardoor simpel een “herhaal” bestelling geplaatst kan worden zonder opnieuw bijvoorbeeld 20 producten bij elkaar te moeten
zoeken. Daarnaast bouwen we aan een systeem waarmee we gemakkelijk grootschalig tegelijk kunnen inkopen, waardoor er voor de aangesloten ondernemers nog meer voordeel valt te behalen. Tevens komt er een vraag en aanbod pagina. Kortom dit is het begin van een voor Farmers4all nieuw tijdperk, waar continu gewerkt zal blijven aan het verbeteren en uitbouwen van de mogelijkheden van krachtenbundeling en arbeidsbesparing. We hopen dat u veel voordeel en plezier aan onze nieuwe website zult beleven.

Voor meer informatie: Richard Kimmann ( info@farmers4all.nl )