The Herdmanager voor Dairy Professionals!

The community for Dairy Professionals

Roemenië-2AgriMedia Wageningen heeft de interactieve website The Herdmanager.nl voor herdmanagers en farmmanagers gelanceerd en deze werd ook als community gepresenteerd op de NRM 2014.

De doelgroepen zijn de bedrijfsleiders oftewel managers  en hun relaties op grotere melkveebedrijven in Europa en wereldwijd. Zij hebben hiermee een eigen community met informatie op het gebied van Management, Personeel, Financieel, Juridisch en Vaktechniek.

Als input geldt de kennis en ervaring van deze herdmanagers of farmmanagers zelf, met reportages en interviews uit landen als Canada, USA, Oekraïne, Rusland, Nieuw-Zeeland en Australië.

Vaktechniek, maar vooral Management

Onderwerpen als bedrijfsontwikkeling, melkprijzen, duurzaamheid, grondzaken en financiering komen uitgebreid aan bod. Daarnaast zullen vaktechnische onderwerpen als fokkerij, gezondheid, huisvesting, graslandbeheer en melkwinning de revue passeren. Met o.a. de mogelijkheid van Vraag&Aanbod van grotere melkveebedrijven, maar vooral het plaatsen van vacatures voor internationale Werving&Selectie van herdmanagers of farmmanagers! Er wordt ook aandacht besteed aan Trainingen&Cursussen met gebruik van bepaalde tools in de melkveesector. Kortom een digitaal portaal en must voor Dairy Professionals in Europa en daarbuiten. De site is eerst in het Nederlands verschenen en verschijnt binnenkort in het Engels als TheHerdmanager.com en  kent verbindingen met LinkedIn groepen en via Twitter (@TheHerdmanager).

ir. Ad Merks (communitymanager)

N.B. De community is te bereiken via info@theherdmanager.nl bij Agrimedia in Wageningen.

2 Reacties op The Herdmanager voor Dairy Professionals!

  1. Ad Merks zegt:

    AgriMedia-collega’s,

    Proficiat met de lancering!
    Succes en veel plezier,

    Ad Merks

Reacties zijn gesloten.