Schoonste Boerin zaterdag bekend!

foto Lyanne 2013Schoonste Boerin wedstrijd zaterdag in Gent! Tijdens Agriflanders, op 17 januari 2015, wordt voor de zesde maal de Schoonste Boerin van Vlaanderen gekozen als opvolgster van Ellen Van Eynde. De winnares zal daarbij het gezelschap krijgen van haar collega uit Oeganda. Daarmee geven de organisatoren van deze Schoonste Boerin verkiezing de wedstrijd een internationaal tintje.

Via Trias in Oeganda

Ze hebben daartoe de handen in elkaar geslagen met Trias, de ontwikkelingsorganisatie van Boerenbond, Landelijke Gilden, KVLV en KLJ. Via Madfa, een partnerorganisatie van Trias, zal in de komende maanden ook in Oeganda een Schoonste Boerin verkiezing worden georganiseerd en de winnares zal naar België komen in de periode rond Agriflanders om kennis te maken met de Belgische landbouw en ook met de Vlaamse deelneemsters aan de Schoonste Boerin verkiezing. Zo kunnen zij kennis maken met elkaars manier van werken, leven en ondernemen. Voor de winnares van de Vlaamse verkiezing staat o.m. ook een inleefstage in Afrika op het programma.

Voor de verkiezing van de Schoonste Boerin van Vlaanderen kon tot eind oktober ingeschreven worden door een motivatiebrief en twee recente foto’s op te sturen naar Field Communication, Schoonste Boerin van Vlaanderen, of bereikbaar via e-mail: info@field.be

Met dank aan Agriflanders voor dit bericht.