Wijziging Holland Holstein sHow (HHH) in Zwolle

HHH show logoDe organisatie van de Holland Holstein sHow, welke gehouden wordt op 12 en 13 december 2014 in de IJsselhallen te Zwolle, heeft gekozen voor een andere opzet van het programma.

Asielzoekers

Doordat de stallingsruimte van de dieren in de Diezehal dit jaar niet beschikbaar zal zijn door de opvang van asielzoekers, wordt deze verplaatst naar de “oude” IJsselhal. Er is nagedacht over het al volle programma van de keuring en de nu logistieke uitdagingen van de stallingsruimte naar de keuringsring. Hierdoor begint vrijdag 12 december om 13.00 uur de keuring van toilet en showmanship van de Young Breeders, met als jury de uit Amerika afkomstige Scott Ruby. Hij zal die middag ook het kampioenschap toilet bekend maken. Aansluitend zal rond 17.00 uur de Tulip Sale beginnen.

Zaterdag

Het kampioenschap showmanship en de exterieurkeuring van de pinken zal in het zaterdag programma gaan vallen. Dit geldt uiteraard ook voor de andere vertrouwde elementen op de zaterdag, namelijk de rood- en zwartbonte Holsteins. Deze zullen gekeurd worden door Michael Heath uit Amerika (zwartbont) en Markus Gerber uit Zwitserland (roodbont).

Voor meer informatie: Hans Puttenstein, voorzitter, 06-20588134